Het is stilaan duidelijk dat Conner Rousseau helemaal geen socialist is, maar een extreemrechtse mol die Vooruit komt saboteren.

Het begon met een vreemde oproep om na te denken over het recht op ouderschap. Natuurlijk heeft hij het vrij netjes verwoord, maar de toon was gezet.

Dan waren het aantijgingen over seksueel wangedrag. De storm ging wat liggen toen hij uit de kast kwam en wat liep te jammeren over hoe hij “struggelde” met zijn geaardheid. Mooie bliksemafleider, dat.

Nu wordt hij dan gestraft voor racistische uitspraken. Met een verplicht bezoekje aan de Dossin Kazerne en wat therapie komt hij er licht vanaf, maar hij bevindt zich daarmee als policitus in het bijzonder verontrustende gezelschap van Dries Van Langenhove. Misschien moeten die twee maar samen een clubje oprichten.

Laten we ook zijn geleuter over Molenbeek niet vergeten. Ik begin zo stilaan te denken dat King Connah leeft van stereotypen.

En dan hebben we het nog niet gehad over zijn gebrek aan respect voor de vrijheid van de pers. Daarmee bevindt hij zich dan weer in het spreekwoordelijke gezelschap van De Wever en zijn vriendjes.

Dit alles is een politicus onwaardig. Zeker een socialist.

Twee mogelijks conclusies:

  1. Conner Rousseau is een extreemrechtse saboteur die Vooruit bewust naar de kloten helpt.
  2. Heel Vooruit is een extreemrechtse partij, aangezien zijn wangedrag getolereerd lijkt te worden binnen de partij.

Dump die omhooggevallen influencer. Ga terug naar het socialisme en weg van deze walgelijke flinkse vertoning. De klok tikt, de verkiezingen staan voor de deur.

Bram